Придайте завършен вид на вашето облекло

дреха
Всяка една жена е компетентна относно последните модни тенденции. Тоалетът е важна дума за жените, защото в крайна сметка допринася за визията и излъчването им. По-красивите, качествени и модерни тоалети ни помагат не единствено да се чувстваме, но и да изглеждаме по-добре.

Да обаче даже и най-скъпо струващото облекло не представлява нищо ако не се допълни с подходящи аксесоари. Те са именно този компонент от тоалетът, придаващ индивидуалност на една дама. При избора си на подходящи аксесоари тя има пълна свобода и би могла да ги комбинира по всякакви методи. В общи линии – само и единствено по аксесоарите може да научим дали една жена наистина има добър вкус, нюх към модата и стил.

Запознати ли сте кое е най-очевидният признак на липса на вкус у жената? аксесоарите естествено. Задължително ги носете. Изборът на дамски аксесоари е необятен. Те варират от шалове и колани до слънчеви очила, фиби и шапки, дълги чорапи, ръкавели и каквото друго можете да ви хрумне. Както казах – голям избор. Само Вашето въображение може да постави граница.

За да бъдете фешън и неотразими съвсем не е достатъчно просто да сложите някакви аксесоари. Необходимо е да подберете най-удачните за Вашето облекло. Съответно следва да можете да подбирате правилно тези допълнения към вашите тоалети.

Бижута – подходящи за елегантни рокли и костюми. Ежедневното облекло не може да се комбинира с бижута. Изключение от това правило правят пръстените и обеците, които не сваляте.

При една рокля с по-дълбоко деколте спокойно бихте могли да сложите обеци и колие и да комбинирате с гривна, която ще отива на другите аксесоари. Ако харесвате повече аксесоари от злато – само с бели или черни облекла. Цветът на златото му е твърде специфичен и може да си пасне само с неутрални цветове.

Чантите. Кожените чанти с презрамка, без значение дали са лачени или не са морално остарели, но пък доста девойки ги търсят. Ако сте с по-елегантен тоалет – нужна ви е малка чантичка за ръка. Ако я комбинирате и с ръкавели вече ефектът е невероятен.
http://www.frash.eu/mega-magazin/